Om oss och vår praktik

På Arneng & Welitschka är vår passion att främja välbefinnandet hos varje individ. Vi omfamnar en holistisk syn på människan, där både kropp och själ är avgörande för hälsan. Vi är övertygade om att för att uppnå fysiskt välmående är det också viktigt att må bra mentalt. Därför fokuserar vi på att arbeta med hela människan, integrera både kroppsliga och emotionella aspekter i vår behandlingsmetodik.

Central i vår verksamhet är att skapa en trygg och harmonisk miljö där våra klienter kan känna sig bekväma och avslappnade. Vi strävar efter att erbjuda en plats där du kan öppna upp dig och utforska dina tankar och känslor utan rädsla eller obehag. Hos oss är du inte bara en patient, utan en individ vars välbefinnande är vår främsta prioritet.

Vi är stolta över vårt professionella och vänliga bemötande gentemot våra klienter. Vi är tillmötesgående vid akuta tider och lyssnar alltid på våra kunders behov för att kunna skräddarsy vår behandling efter deras unika situation. Vår kundservice har rekommenderats av många för dess lyhördhet och effektivitet.

Vi är belägna på Norrstrandsgatan 71F, 654 64 Karlstad och ser fram emot att välkomna dig till vår praktik för en upplevelse av välbefinnande och avslappning.

Vi som jobbar här

Helena

Diplomerad Samtalsterpeut

Ronny

Diplomerad Massör

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå